Wat anderen zeggen over Twan Mensen

Bastiaan Ragas

"Twan is de afgelopen jaren bij verschillende producties van De Rode Boksbal betrokken geweest en ken hem dus redelijk goed.
Ik wil niet overdrijven maar hij is de meest getalenteerde, prettige en hardwerkende technicus die ik ken.
Zijn talenten zijn zowel technisch als sociaal en die combinatie is een bijzonder schaars goed."

Bert Visscher

Twan Mensen heeft zes seizoenen bij mij gewerkt als eerste inspeciënt / technicus. En ik had geen betere kunnen kiezen.

Twan is erg professioneel en zeer serieus met z,n vak bezig. Een vak waarvoor hij een grote liefde koestert. En dat is te merken.

Alles is voor elkaar, alles verloopt strak en alles wordt steeds precies en kundig gecontroleerd. Of het nu om licht , geluid of de bouw/breek gaat. Daarnaast is Twan een fijne kerel. Er is in deze seizoenen een mooie vriendschap ontstaan. Vrolijke man waarmee je een fijne tijd hebt.

Ook naar de technici in de diverse theaters is Twan zeer sociaal. Twan wordt door iedereen zeer gewaardeerd. Iedereen werkt graag met hem samen.

Kortom; prachtkerel en erg goed in z,n vak. Ik hoop dan ook in de toekomst weer met hem te mogen werken.

Impresariaat Eric Alferink:

Voor aanvang van de tournee ‘Afijn’ van Bert Visscher was er een vacature binnen de technische ploeg. Van al de sollicitanten stak, wat ons betreft, Twan Mensen er met kop en schouders bovenuit.

Allereerst was aan alles te merken dat hij dit vak uitoefent uit liefde voor het theater. De vakkennis bleek uit zijn CV . Navraag bij collega’s bevestigde onze keuze voor hem.

Een keuze waar we nooit spijt van hebben gehad. Twan Mensen is serieus met zijn vak bezig. Hij signaleert tijdig mogelijke knelpunten. Hij wordt door collega’s gewaardeerd. Hij vertegenwoordigt Impresariaat Eric Alferink op een goede manier. De contacten met de theaters zijn prima, ook als er achteraf wat ‘pijnpuntjes’ moeten worden besproken met een directie.

Kortom: Twan Mensen wil je er graag bij hebben . Een ideaal uithangborg voor mijn impresariaat .
Ik hoop hem in de toekomst weer te kunnen vastleggen voor een volgende tour.

Impresariaat Eric Alferink
Eric Alferink 0545-481173 

ICON entertainment:

In 2008 heb ik Twan kunnen bewegen om zijn vaste baan bij Theaters Tilburg op te geven om voor ons de functie van stagemanager te gaan vervullen bij Slagerij van Kampen. Dit was natuurlijk geen gemakkelijke beslissing, daar zijn enkele goede gesprekken aan vooraf gegaan. Tijdens deze gesprekken merkte ik dat Twan en ik op een lijn zaten van hoe deze functie in te vullen: Beiden willen we samen met het team in een goede sfeer topprestaties neerzetten.

In de praktijk blijkt vervolgens dat Twan dit inderdaad op een prima manier nastreeft. Twan analyseert de situatie binnen een productie en gaat dan aan de slag om daar waar nodig zaken te verbeteren. Hij begrijpt dat er respect moet zijn voor de heersende bedrijfscultuur en dat er een goede balans gevonden moet worden tussen perfectie en pragmatiek.

Twan overlegt op een prima manier met de productiemanager en geeft op basis daarvan op een duidelijke manier leiding aan het team. Hij communiceert goed met alle betrokkenen en is een zeer betrouwbare medewerker binnen de productie.

Mochten er in de toekomst weer mogelijkheden zijn, dan zullen wij zeker weer graag een beroep op Twan doen.

Eric Dieteren

directeur ICON Entertainment BV 

 

Thijs van Empel:

Je presenteerde je vanaf dag 1 bij "de Sprookjesboom" als een doortastend stagemanager. Het is vanwege je opgewekte karakter, je eerlijke communicatie en de grote dosis respect die je hebt voor al je collega''s, voor het vak en voor de gasten erg fijn om met je te werken.  Je pakte door wanneer er doorgepakt moest worden waardoor je ons vaak verraste met een prachtig en snel resultaat. Ook dwong je vertrouwen af door consequent op een hoog niveau te presteren en niets aan je aandacht te laten ontsnappen. Je hebt de capaciteit om de a-technische zaken die wij vroegen als acteurs om te zetten in werkbare opdrachten voor jezelf en je team technici. Het zegt toch eigenlijk genoeg als we bij elke nieuwe run van een show vragen "Is Twan weer gevraagd?". Ik denk met een fijn gevoel terug aan de samenwerking. Hopelijk treffen we elkaar ergens opnieuw! 

Willem Westhoff:

Uitvoerend producent,De Graaf & Cornelissen Producties 

De afgelopen twee seizoenen heeft Twan voor ons de techniek verzorgd voor de solovoorstelling van Sabine Beens. We hebben hem gedurende deze tournees leren kennen als een enorm betrokken en vakkundige theatertechnicus met een groot hart voor het vak. Verder kwalificaties die op Twan van toepassing zijn:

Vriendelijke en toegankelijke persoonlijkheid

Reële kijk op de (on)mogelijkheden binnen het productieproces en daarbinnen altijd oplossingsgericht.Oog voor detail.

Persoonlijke benadering naar artiest, producent en voorstelling.

Didactisch ingesteld.

En verder alles wat een technicus tot een goede technicus maakt! Kortom, een aanrader. 

Sabine Beens:

Twan mijn lichtman! Maar ook geluid! Hij deed de afgelopen 3 seizoenen de techniek van mijn cabaretvoorstelling. Ik had me geen betere technicus kunnen wensen!

Twan is een bijzonder vakkundig, stressbestendig en probleemoplossend technicus! Ik ging altijd met het volste vertrouwen de voorstelling in, hoe groot of klein of afwijkend of apart het theater ook was waar we speelde. Buiten zijn vakbekwaamheid is hij bijzonder fijn gezelschap. Een man die heel goed weet hoe hij in stressvolle situaties zenuwachtige actrices kan kalmeren en kan bijstaan, omdat hij ECHT betrokken is bij de voorstelling, zowel inhoudelijk als het uiterlijke plaatje! Het met wederzijds respect kritiek kunnen leveren en sparren , omdat het altijd beter kan, is evident! Een karaktereigenschap die ik enorm waardeer in hem en ik daarom ook met niemand liever op tournee wil.

Met passie, humor en Liefde voor theater!